Pronađene poruke u Mbapeovom telefonu: Novi detalji afere "silovanje" - uključila se još jedna devojka
Kilijan Mbape, Foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

haos

Pronađene poruke u Mbapeovom telefonu: Novi detalji afere "silovanje" - uključila se još jedna devojka

Veliki skandal potresa svetski fudbal

Objavljeno: 13:12h

Svetski mediji bruje o navodnom silovanju koje je počinio Kilijan Mbape.

Francuz uprkos optužbama regularno trenira sa Real Madridom, a mnogi smatraju da je u pitanju zavera njegovog bivšeg kluba Pari Sen Žermena.

Jedan od najboljih fudbalera sveta je navodno imao seksualni odnos sa jednom devojkom u Stokholmu.

Prema pojedinim izvorima, seksa je bilo, ali uz pristanak. Mbape u telefonu ima i razmenjene poruke sa nepoznatom devojkom i to nakon što se sve odigralo.

Sam fudbaler čak sumnja da je baš ta devojka uopšte i podnela žalbu koja je preplavila švedske, pa zatim i svetske medije, piše "Mozzartsport".

A kako je sve počelo? Embape je prvo rešio da odmori od reprezentacije samo što taj “odmor“ nije baš podrazumevao lenčarenje u krevetu. Nordi Mukijele, sa kojim se zbližio tokom mandata u Pari Sen Žermenu, predložio je da se malo zabave u Stokholmu. Mukijele, sada na pozajmici u Bajeru iz Leverkuzena, već je švedsku prestonicu iskoristio da se par puta provede.

Sve je organizovao bivši maneken, čovek u 30-im godinama pod imenom Marko D. On se specijalizovao za VIP goste i organizaciju privatnih žurki sa kojih ništa ne bi smelo da procuri. Embape i Mukijele su prvo posetili restoran “Chez Jolie“, a onda završili u noćnom klubu V. Intimna žurka za nekih 30 osoba, uglavnom su to bile devojke, atraktivnog izgleda.

Kilijan Mbape
Kilijan Mbapefoto: EPA/Chema Moya

Čim se vest pojavila sugerisao je da je ceo slučaj maslo katarskih vlasnika Pari Sen Žermena, njegovog bivšeg kluba, koji je Mbape tužio jer mu posle selidbe u Madrid nije isplaćeno 55.000.000 evra na osnovu bonusa za vernost. I dva dana kasnije, španski mediji ističu da u fudbalerovom okruženju nemaju nikakve sumnje u to.

PSŽ je kratko odgovorio tvrdnjom da neće da se spušta na nivo tih optužbi, a ni fudbalerovi advokati ne žele da se javno izjašnjavaju, mada se trude da zamute vodu.

- Kad se pojavi ovako ozbiljna tužba, a mediji sve objave istog trenutka, kada je u pitanju ličnost poznata širom sveta, pitanja se sama nameću. Da li je sve ovo bilo namešteno? Ne izvlačim nikakve zaključke, ne znam. Ali se pitam zbot tajminga i načina na koji je sve odrađeno. Neko je znao da on ide u Stokholm, zato su ga paparaci fotografisali, a tabloid (Aftonladet, prim.aut) ih odmah objavio fotografije. I kao slučajno, ista novina objavljuje vest o podnetoj žalbi - pita se advokatica Mari Alis Kanu Bernar.

Sada se pojavila i “influenserka“ da potvrdi da Embapeu ovo nije prvi provod slične vrste, te da je ona sama 2018. bila na njegovoj privatnoj žurci u Torinu.

Očigledno nas čeka nova saga, a u poslednje vreme su nažalost ovakve priče sve češće u svetu fudbala.

Bonus video:

00:23

Mbape čestitao rođendan

(Espreso sport/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.